Μέγεθος κειμένου a+ a-

Εταιρεία

Ξεκινήσαμε την επίτευξη του  ονείρου μας το 1993 με κίνητρο την αγάπη και το θαυμασμό μας για το γυναικείο φύλλο. Στόχος μας ήταν να δώσουμε χαρά σε κάθε γυναίκα μέσα από τα προϊόντα μας. Με την πάροδο του χρόνου ο στόχος μας έγινε η εμμονή μας για την αφαίρεση των τριχών, του φόβου και της γυναικείας ανασφάλειας.

Πλέον θέλουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε όλες εσάς, να μοιραζόμαστε μαζί σας κάθε ευτυχία, όπως τη χαρά και ανυπομονησία του πρώτου ραντεβού, να σας βλέπουμε να νιώθετε άνετα με όλα σας τα ρούχα και κυρίως να νιώθετε ελεύθερες. Είμαστε  εδώ για να δίνουμε λύσεις σε όλους σας τους προβληματισμούς και στην περιποίηση ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά το μυστικό για ένα λείο και απαλό δέρμα.

Με τα πιο αγνά και φυσικά συστατικά που μας παρέχει η Μεσόγειος, σας προσφέρουμε προϊόντα που δίνουν όχι μόνο απαλότητα αλλά και λάμψη στην επιδερμίδα σας όλο το χρόνο, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, απολαμβάνοντας άφοβα τον ήλιο και τη θάλασσα που μας χαρίζει η Ελλάδα.

Εδώ και 30 χρόνια ο ανθρώπινος παράγοντας δεν έπαψε ποτέ να είναι το μέλημα μας, γιατί εδώ στην KARAVER σεβόμαστε τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά  για την επίτευξη  των κοινών στόχων μας. Η φιλοσοφία μας αυτή μας έκανε γνωστούς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, προσφέροντας όχι μόνο τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, αλλά και τις αξίες μας. Δουλεύουμε συλλογικά για να ικανοποιούμε τις δικές σας ανάγκες και να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας: «Να σας βλέπουμε να χαμογελάτε και να ζείτε ανέμελα, γιατί η KARAVER είναι δίπλα σας!»

company-icon

Δηλώσεις • Επισημάνσεις

  • Όλα τα προϊόντα karaver παράγονται με γνώμονα την αρχή της βιώσιμης ανάπτυξης
  • Είναι κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενα υλικά πάνω από το 80% και…
  • Από ανακυκλώσιμα υλικά σε ποσοστό άνω του 98%
  • Τα προϊόντα karaver έχουν δοκιμαστεί εθελοντικά …από φίλους και μέλη της οικογένειας
  • Δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα!
  • Δεν περιέχουν απαγορευμένες ουσίες και συμμορφώνονται με την από 11/07/2013 κανονιστική κοινοτική οδηγία (ΕΕ) 1223/2009 και των ρυθμιστικών απαιτήσεων περι διακίνησης και ασφάλειας των καλλυντικών
KARAVER Ergostasio.jpg
keri paragwgi.jpg
office.jpg
PARAGWGH 1.jpg
vraveia.jpg


Back to Top