Μέγεθος κειμένου a+ a-

10 Χρυσοί κανόνες που κάθε κορίτσι θα πρέπει να γνωρίζει!

 1. Το λίπος της κοιλιάς δεν καίγεται όταν γυμνάζετε τους κοιλιακούς μυς. Φυσικά θα ασκηθεί πίεση, αλλά κάτω από το στρώμα λίπους,
  models2-01με αποτέλεσμα το στομάχι να αυξηθεί στον όγκο. Για να κάψετε το λίπος στο στομάχι, ρουφάτε την κοιλιά σας και τους μύες για όση περισσότερη διάρκεια μπορείτε μέσα στη μέρα.
 2. Ο καλύτερος τρόπος για να γυμνάσετε τους γοφούς είναι να κάνετε με ενωμένα πόδια μικρά σηκωματάκια προς τα πάνω, για τις γάμπες ιδανικές είναι οι διατάσεις, και για τα τα πόδια, το περπάτημα.
 3. Προκειμένου να αποκτήσετε γυμνασμένους μύες, αλλά όχι πάρα πολύ μεγάλους, ξεκινήστε γυμναστήριο 2-3 φορές την εβδομάδα και πάντα να κάνετε διατάσεις μετά από κάθε προπόνηση.
 4. Το πρωί με άδειο στομάχι πίνετε 2 φλιτζάνια νερό, αν είναι δυνατόν με ένα λεμόνι και μετά από 10 λεπτά 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για να έχουμε μια σωστή ισορροπία στα λίπη του σώματος, του μαστού και για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του κύκλου μας), μπορείτε επίσης να φάτε και ένα πράσινο μήλο.
 5. Μετά από 15-20 λεπτά μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας. Θα πρέπει να είναι πλούσιο και πλήρες, ώστε να δώσει ένα σήμα στο σώμα πως είναι ώρα να ξυπνήσει, καθώς και για να έχετε ενέργεια ολόκληρη την ημέρα.
 6. Μην πίνετε νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού και για τουλάχιστον άλλη μια ώρα μετά! Αυτό επιβραδύνει την πέψη, νιώθουμε βαριές, και ανοίγει το στομάχι.
 7. Να τρώτε περισσότερες φορές, αλλά μικρότερη ποσότητα. Ιδανικά, για το μεταβολισμό σας ώστε να λειτουργεί καλύτερα, να τρώτε 5 φορές την ημέρα κάθε 3 ώρες και τις ίδιες ώρες όσο μπορείτε (έτσι ώστε ο οργανισμός να συνηθίζει σε αυτό και να λειτουργεί καλύτερα)
 8. Η Σάουνα δεν καίει το λίπος, μόνο αντλεί νερό από το σώμα, το οποίο επιστρέφεται μετά από 2 ώρες.
 9. Μην τρώτε 3-4 ώρες πριν τον ύπνο.
 10. Μετά τις 16:00 καταναλώστε μόνο πρωτεϊνούχες τροφές. Οι υδατάνθρακες το απόγευμα μετατρέπονται σε λίπος.
facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+

Γράψτε μας τη γνώμη σας!

Blue Captcha Image
Refresh

*Back to Top