Μέγεθος κειμένου a+ a-

Argan Oil: το ευεργετικό έλαιο

Το Αργανέλαιο ή Μαροκινό λάδι, είναι ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια όλων των υπαρχόντων ειδών. argan oil-01Το φυσικό έλαιο Αrgan παράγεται από τους καρπούς των φυτών Argania
spinosa
 και είναι ανεκτίμητης αξίας για το Μαρόκο, όπου σε αυτή τη χώρα χρησιμοποιείται και παράγεται σε μεγάλο εύρος. Το υψηλό κόστος του αργανέλαιου δικαιολογείται από το γεγονός ότι είναι ένα σπάνιο προϊόν, η παραγωγή του οποίου είναι μία αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Το αργανέλαιο περιέχει στη δομή του, τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFAs), βιταμίνη Ε και το λινελαϊκό οξύ, το οποίο είναι μια πηγή αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι οι κύριοι ένοχοι της πρόωρης διαδικασίας γήρανσης. Επίσης το έλαιο argan, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.

Η Karaver γνωρίζοντας τη σημαντικότητα του Μαροκινού ελαίου για την επιδερμίδα μας, φέρνει τις νέες αποτριχωτικές ταινίες κρύου κεριού Velvet με 100% φυσικό εκχύλισμα Argan Oil. Οι ιδιαίτερα θρεπτικές και προστατευτικές ιδιότητες βοηθούν το ταλαιπωρημένο δέρμα να αποκτήσει ξανά λάμψη και να το επαναφέρουν στην καλή του κατάσταση.

facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+

Γράψτε μας τη γνώμη σας!

Blue Captcha Image
Refresh

*Back to Top