Μέγεθος κειμένου a+ a-

Εξαφάνισε το πρήξιμο από τα μάτια σου!

Ξυπνάς το πρωί, ακουμπάς απαλά τα μάτια σου (για να διώξεις τις τσίμπλες) και ναι, έχεις ακόμη ένα πρόβλημα. Όχι, δεν είναι αυτό το άτιμο σπυράκι, είναι  το πρήξιμο στα  μάτια σου και ένας Θεός ξέρει αν μπορείς να κάνεις κάτι για να φύγει πιο γρήγορα.

Ηρέμησε. Το πρήξιμο θα φύγει σε χρόνο dt, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips:pretty-eyes

  1. Γενικά περιόρισε την «κακή ζωή». Δεν είναι το πιο πρακτικό tip, αλλά αν έχεις πρήξιμο στα μάτια, τότε καλά θα κάνεις να προσέξεις τη διατροφή σου, να ξεκουραστείς και να μειώσεις τα αλκοολούχα ποτά.
  2. Μόλις ξυπνήσεις και δεις πως τα μάτια σου έχουν πρηστεί, τότε πλύνε το πρόσωπό σου με άφθονο παγωμένο νερό. Αν θέλεις κάτι πιο δραστικό, τότε τύλιξε ένα παγάκι σε μία πετσέτα και βάλε το εναλλάξ σε κάθε μάτι για 20-25 δευτερόλεπτα.
  3. Κάνε καλό μασάζ με την κρέμα ματιών σου. Μην ασκήσεις πίεση στην περιοχή, άλλωστε έχουμε πει, το μυστικό είναι ταμποναριστά και μαλακά. Προσπάθησε να απλώσεις μεγάλη ποσότητα στο χέρι σου και να κάνεις (ταμποναριστά) κυκλικές κινήσεις γύρω από αυτό.
  4. Αγαπημένο χαμομήλι. Εκτός ότι είναι ένας από τους συμμάχους μας στο αδυνάτισμα, το χαμομήλι έχει ευεργετικές ιδιότητες και στην επιδερμίδα μας. Για να απαλύνεις τις σακούλες χρησιμοποίησε φακελάκια με χαμομήλι ή φύλλα μολόχας, ενώ για τους μαύρους κύκλους πράσινο τσάι. Βύθισέ τα σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό, άφησέ τα να κρυώσουν και μετά ξάπλωσε και βάλε τα πάνω στα μάτια σου για 10 λεπτά.

Πηγή joytv.gr

facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+

Γράψτε μας τη γνώμη σας!

Blue Captcha Image
Refresh

*Back to Top