Μέγεθος κειμένου a+ a-

Η Παραγωγή των Αποτριχωτικών KARAVER, με 100% Φυσικό κερί μέλισσας

Η Επιλογή των κερηθρώνBlog Post Dimentions

Η διαδικασία ξεκινά από την σχολαστική επιλογή των κερηθρών  από επιλεγμένους μελισσοκόμους που παραδοσιακά τις παράγουν και αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας όπου η KARAVER δίνει ιδιαίτερη σημασία έτσι ώστε οι κερήθρες που συλλέγονται να είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα παραγωγής της.

Επεξεργασία/ λιώσιμο κερηθρών και παραγωγή κεριού

Οι κερήθρες αυτές λιώνονται και τοποθετούνται σε ειδικά καλούπια για την αποθήκευσή τους έως ότου έρθει η ώρα φιλτραρίσματός τους. Το άρωμα του φρέσκου φυσικού κεριού μέλισσας απλά δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλο είναι γλυκό, απαλό και ταυτόχρονα εκπληκτικό!

Φιλτράρισμα Κεριού μέλισσας

Έπειτα το κερί αυτό περνά με ιδιαίτερη προσοχή από ειδικά φίλτρα, διαδικασία κατά την Beeswax blocks-01οποία συγκρατείται και απομακρύνεται κάθε ξένο σώμα που υπήρχε μέσα στις κερί (φύλλα του δάσους, πετραδάκια, ξυλαράκια) έτσι ώστε να δημιουργηθεί το καθαρό καλλυντικό κερί που θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή Αποτριχωτικών KARAVER.

Το κερί αυτό εάν χρειαστεί θα περαστεί πολλαπλές φορές από την διαδικασία του φιλτραρίσματος έτσι ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή απόλυτη καθαρότητα.

Το κερί πλέον απαλλαγμένο από το παραμικρό ξένο σώμα, θα αποκτήσει τις χαρακτηριστικές θερμοπλαστικές και ελαστικές του ιδιότητες και θα είναι πλέον κατάλληλο για να συμπεριλήφθει στην σύνθεση της παραγωγής του Αποτριχωτικού Κεριού της KARAVER.

Η διαδικασία αυτή αποτελεί κλειδί για την παραγωγή φυσικών αποτριχωτικών και αυτός είναι ο λόγος ο οποίος η KARAVER δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτήν.

Παραγωγή Μάζας και Μίξη Συστατικών

Σε αυτό το στάδιο μέσα σε έναν αυτοθερμαινόμενο ανοξείδωτο κάδο με απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασία για την παραγωγή της μάζας του κάθε προϊόντος KARAVER γίνεται η μίξη με τα άλλα φυσικά συστατικά όπως το:

 • Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 • Το ρετσίνι από κωνοφόρα δένδρα της ελληνικής φύσης
 • Την φυσική γλυκερίνη η οποία έχει ισχυρές μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες
 • Αλλά και το 100% φυσικά εκχυλίσματα Χαμομηλιού, Αλόης Βέρα, Μαροκινού Αργανέλαιου (Argan Oil),  Άγριου τριαντάφυλλου, Ορχιδέας και Καλέντουλας (ελληνικός κατιφές).

Παραγωγή αποτριχωτικών προϊόντων

Κάθε μία από αυτές της συνταγές είναι σχεδιασμένη από την 25ετή εμπειρία της KARAVER σε συνδυασμό με την  πρωτοπορία των χημικών της επιστημόνων, στον χώρο των αποτριχωτικών.
Wax melted-01

Κάθε προϊόν ειδικεύεται σε διαφορετικούς τύπους δέρματος όπως:

 • Ευαίσθητο
 • Ξηρό
 • Κουρασμένο
 • Κανονικό

Με την μάζα αναμειγμένη χειροποίητα με τα σωστά φυσικά συστατικά, προστίθεται μέσα σε βαζάκια, ταψάκια, ρολέτες ή πάνω σε υποαλλεργικές ταινίες για να διαλέξετε εσείς τον σωστό τύπο κεριού και τον πιο βολικό τρόπο αποτρίχωσης για το σώμα σας.

Έλεγχος Ποιότητας

50g melting Pure Wax KARAVERΗ ποιότητα της κάθε παρτίδας ελέγχεται για την αποτελεσματικότητα της και για κάθε προϊόν ώστε να είναι σύμφωνη με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που παράγεται, συμπεριλαμβανομένης της σωστής και άρτιας συσκευασίας φιλικής στον χρήστη και το περιβάλλον. Προϊόντα τα οποία δεν πληρούν πλήρως τις ονομαστικές, αποτελεσματικές και χρηστικές προδιαγραφές αποσύρονται πολύ πριν φτάσουν στα ράφια και στον  τελικό καταναλωτή.

Αποτέλεσμα

Προϊόντα KARAVER με 100% Φυσικά συστατικά  που ως αποτέλεσμα έχουν την άμεση αφαίρεση της τριχοφυΐας στα επιθυμητά μέρη του σώματός μας με τον λιγότερο δυνατό ερεθισμό, πόνο και την μεγαλύτερη διάρκεια από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης, αφήνοντας το δέρμα κυριολεκτικά απαλό σαν μετάξι.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η KARAVER είναι από τις μόνες εταιρίες στον χώρο της καλλυντικής αποτρίχωσης πού χρησιμοποιούν:

 • 100% συστατικά φυσικά στα προϊόντα τουςAloe Vera velvet face body KARAVER
 • Δεν έκαναν η κάνουν δοκιμές / τεστ σε ζώα, ενώ όλα τα προϊόντα της και πολύ πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά, δοκιμάζονται από φίλους εθελοντές συγγενείς και μέλη της οικογένειας.
 • Ονομάζουν το αποτριχωτικό κερί, “κερί” επειδή περιέχει κερί μέλισσας και φυσικά συστατικά και όχι επειδή έτσι απλά συνηθίζεται να λέγεται…
 • Όλα τα προϊόντα KARAVER παράγονται με γνώμονα την αρχή της βιώσιμης ανάπτυξης
 • Είναι κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενα υλικά πάνω σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% και…
 • Από ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας σε ποσοστό έως και 98%.
facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+

Γράψτε μας τη γνώμη σας!

Blue Captcha Image
Refresh

*Back to Top