Μέγεθος κειμένου a+ a-

Mila Kunis: Πέτυχε το μακιγιάζ των ματιών της!

Η Mila Kunis δεν μας έχεις συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις, ειδικά με τη γέννηση του παιδιού της. Η ίδια εμφανίστηκε στη πρεμιέρα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί στο Los Angeles και αυτό που προσέξαμε ήταν η καλοσχηματισμένη γραμμή eyeliner.

mila-kunisΗ ίδια προτίμησε να αναδείξει τα μεγάλα μάτια  και το sexy βλέμμα της με μία έντονη γραμμή eyeliner. Μπορεί να φαίνεται εύκολο και απλό, αλλά όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μοιάζει η μία γραμμή του eyeliner με την άλλη!

3 tips είναι αρκετά για να πετύχεις και εσύ το μακιγιάζ των ματιών της Mila Kunis!

  1.  Τοποθέτησε το πινελάκι του eyeliner στη μέση του ματιού σου και φτάσε το μέχρι το τέλος του βλεφάρου σου κάνοντας μία σταθερή γραμμή λεπτή ή έντονη.
  2. Αφού έχεις βάψει το μισό μάτι, τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις την ελαφριά κλίση προς τα πάνω στην άκρη του βλεφάρου σου. Η διαδικασία είναι απλή: Κοιτάζεις που τελειώνει η ΚΑΤΩ  γραμμή του βλεφάρου σου και νοητά την συνεχίζεις προς τα πάνω, βάζοντας μία τελεία με το eyeliner εκεί που θέλει να τελειώνει. Αφού κάνεις το κάνεις νοητά δύο τρεις φορές, κάνε με το eyeliner τη γραμμή, η οποία θα ξεκινάει από το τέλος του βλεφάρου σου και θα καταλήγει στη  τελίτσα που έχεις κάνει.
  3. Αφού το έχεις πετύχει, πήγαινε στην εξωτερική γωνία του ματιού σου και συνέχισε τη γραμμή από το κέντρο μέχρι την άκρη που επέμεινε!

Tip: Αν μουτζουρωθείς, τότε μία μπατονέτα με λίγο νερό θα σβήσει τις ατέλειες!

Πηγή: joytv.gr

facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+

Γράψτε μας τη γνώμη σας!

Blue Captcha Image
Refresh

*Back to Top