Μέγεθος κειμένου a+ a-

Νεανικό δέρμα σε 12 μέρες μόνο; Γίνεται με 3 βήματα!

Το νέο μη επεμβατικό πρωτόκολλο για να αποκτήσει το δέρμα σύντομα πιο νεανική όψη λέγεται Triple Stage Antiaging και περιλαμβάνει τα εξής τρία βήματα:

  1. Εφαρμογή της “Sfumato” τεχνικής. Είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος χρησιμοποίησης του υαλουρονικού οξέος και του Botox/Dysport για την ανανέωση του προσώπου χωρίς νυστέρι. Η dμοναδικότητά της έγκειται στις επάλληλες στρώσεις με υαλουρονικό οξύ διαφορετικού είδους και στη συνδυαστική χρήση του Botox/Dysport σε περιοχές που άλλοτε θεωρούνταν απαγορευμένες, όπως στις παρειές (Mesobotox), στο λαιμό (Nefertiti lift) κ.λπ.
  2. Σύσφιγξη με Fractora Firm. Την ίδια μέρα ή στην επόμενη επίσκεψη ο ειδικός εστιάζει στη δερματική χαλάρωση σε πρόσωπο, λαιμό ή και σώμα. Χάρη στο εξελιγμένο μηχάνημα ραδιοσυχνότητων Fractora Firm, το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί γρήγορα, με μη επεμβατικό τρόπο. Η τεχνολογία εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Η εκπεμπόμενη ενέργεια διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και συσφίγγει τα διάφορα στρώματα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την όψη της. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το πόσο εκτεταμένη είναι η χαλάρωση, αλλά γενικά χρειάζονται 5-6 συνεδρίες ανά 10-15 ημέρες.
  3. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP). Περίπου 10 ημέρες μετά την πρώτη επίσκεψη μπορείς να δοκιμάσεις την αυτόλογη μεσοθεραπεία, η οποία ενδείκνυται για αντιγήρανση και λάμψη στο πρόσωπο. Η θεραπεία είναι ιδανική για την πρόληψη και μείωση των ρυτίδων ακόμα και σε χέρια και ντεκολτέ, καθώς και για ενυδάτωση και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Πηγή shape.gr

facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+

Γράψτε μας τη γνώμη σας!

Blue Captcha Image
Refresh

*Back to Top