Μέγεθος κειμένου a+ a-

Τι κάνει η Taylor Swift και έχει τόσο λαμπερή επιδερμίδα!

Η Taylor Swift είναι από τις πιο όμορφες και πετυχημένες performers στον κόσμο. Η ίδια μπορεί, βέβαια, στα πρώτα της βήματα να μην ήταν τόσο εντυπωσιακή, όπως τώρα, αλλά η επιδερμίδα της ήταν πάντα λαμπερή! Το μυστικό της είναι απλό και μπορείς και εσύ να το εφαρμόσεις με προϊόντα που ήδη έχεις. Άλλωστε ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει λαμπερή επιδερμίδα 24 ώρες το 24ωρο;

Kρέμα νυκτός: Η Taylor Swift χρησιμοποιεί την κρέμα νυκτός όχι μόνο το βράδυ, αλλά και το πρωί πριν το μακιγιάζ. Έτσι η επιδερμίδα της είναι καλά ενυδατωμένη, χωρίς να χρειάζεται να βάζει συνέχεια ενυδατική κρέμα.

Πούδρα: Η ίδια λατρεύει τη πούδρα, γιατί της αρέσει η matte όψη που χαρίζει. Η Taylor βάζει πούδρα και στα χείλη της, ώστε να διαρκέσει το χρώμα του κραγιόν της περισσότερο.

Λαμπερό χαμόγελο: «Ένα λαμπερό χαμόγελο, πάντα θα σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφη και εντυπωσιακή», έχει δηλώσει η Taylor Swift.

Φωτεινό κραγιόν: Επειδή η Taylor έχει αρκετά ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, επιλέγει πάντα ένα έντονο ροζ ή κόκκινο κραγιόν, σε απόχρωση που να ταιριάζει με την επιδερμίδα της. Τα έντονα χείλη της σε συνδυασμό με καταγάλανα μάτια της τραβάνε τα βλέμματα όλων μας, με αποτέλεσμα να μην προσέχει κανείς το σπυράκι που τυχόν έχει βγάλει!

Πηγή joytv.gr

facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+

Γράψτε μας τη γνώμη σας!

Blue Captcha Image
Refresh

*Back to Top