Μέγεθος κειμένου a+ a-

Χειροποίητη μάσκα λεμονιού για τα μαύρα στίγματα

Τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, ειδικά με την ακμή στη μύτη και τη γύρω περιοχή. lemon honey-01Αν και ο μηχανικός καθαρισμός (με ατμό) βοηθά να απαλλαγούμε από τα σπυράκια, σε κάποιο βαθμό, τα αποτελέσματα δεν είναι και πολύ ικανοποιητικά. Παρακάτω θα διαβάσετε πως να φτιάξετε μόνες σας μία εύκολη και αποτελεσματική μάσκα στο σπίτι που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπο.

  • Απλά κόβουμε μισό λεμόνι από το ψυγείο (δεν έχει σημασία αν έχετε στύψει από αυτό λίγο χυμό) και το στάζουμε σε 3-4 σταγόνες μέλι.
  • Τώρα απλά τοποθετούμε το μείγμα πάνω στο πρόσωπό μας για κάποιο χρονικό διάστημα, φροντίζοντας να επικεντρωνόμαστε σε περιοχές με μαύρες κουκίδες, όπως μύτη, πηγούνι, κλπ.
  • Αφήνουμε το μείγμα λεμονιού-μέλι πάνω στο δέρμα για περίπου 5 λεπτά, και στη συνέχεια, ξεπλένουμε με κρύο νερό (το κρύο νερό βοηθά στη συστολή των πόρων, και το ζεστό νερό στη διαστολή τους). Μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα των περιορισμένων πόρων αμέσως.
  • Επιπλέον, με το χυμό λεμονιού, θα εξαφανιστούν κι άλλες κηλίδες στο πρόσωπο. Οι πόροι είναι αισθητά λιγότεροι και μετά από μερικές φορές χρήσης του μείγματος, σε μέρος όπου δεν υπήρχαν πολλά, τα μαύρα στίγματα θα έχουν εξαφανιστεί τελείως. Χωρίς δεύτερη σκέψη δοκιμάστε το!
facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+

Γράψτε μας τη γνώμη σας!

Blue Captcha Image
Refresh

*Back to Top