Μέγεθος κειμένου a+ a-

Πώς να κάνετε την αποτρίχωση με κερί παιχνιδάκι!

Η αποτρίχωση, διαδικασία συνδεδεμένη κυρίως με τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελεί πονοκέφαλο για τις περισσότερες γυναίκες. Τα παρακάτω έξυπνα tips θα κάνουν το δέρμα σας μεταξένιο!

leg-waxing

  • Ακολουθήστε την ίδια τακτική με το φορμάρισμα των μαλλιών σας. Είναι προτιμότερο να κάνετε την αποτρίχωση όχι μετά το ντους, αλλά την επόμενη ημέρα.
  • Αποφύγετε τη χρήση λοσιόν σώματος μετά το ντους. Θα κάνει πιο δύσκολη τη διαδικασία της αποτρίχωσης.
  • Εξετάστε το μέγεθος των ταινιών που χρειάζεστε. Αυτό θα εξαρτηθεί από την περιοχή που θέλετε να αποτριχώσετε. Για τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι είναι συχνά ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε μια στενή λωρίδα ή να κόψετε μία μεγαλύτερη στη μέση, ώστε να μην σας ξεφύγουν οι δύσκολες περιοχές ή να χρειαστεί να αποτριχώσετε το σημείο δύο φορές.
  • Εφαρμόστε το κερί προς την κατεύθυνση που αναπτύσσονται οι τρίχες. Πιέστε προς τα κάτω για να κολλήσει το κερί καλά και στη συνέχεια, κρατήστε το δέρμα τεντωμένο και τραβήξτε την ταινία προς την αντίθετη κατεύθυνση.
  • Είναι φυσιολογικό το δέρμα να χρειάζεται φροντίδα μετά την αποτρίχωση. Τα προϊόντα που περιέχουν αλόη ή χαμομήλι θα μαλακώσουν το δέρμα και θα ανοίξουν τους πόρους, εμποδίζοντας τις τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα. Επιπλέον, είναι ιδανικά για την αφαίρεση τυχόν υπολειμμάτων κεριού.
  • Απλώστε λίγο χυμό λεμονιού για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας και να ελευθερώσετε τις τρίχες που αναπτύσσονται κάτω από το δέρμα.

Πηγή: infokids.gr

facebook Share
Tweet Tweet
google plus Google+

Γράψτε μας τη γνώμη σας!

Blue Captcha Image
Refresh

*Back to Top